Ishler (tej és tojásmentes)


Ishler kicsit másként. És nem csak azért, mert fagyi jelmezbe öltözött...

Hozzávalók:

150 gr finomliszt
150 gr zabliszt
150 gr porcukor
250 gr tejmentes margarin

Dolgozzuk össze az alapanyagokat, tegyük fél órára hűtőbe, nyújtsuk ki, szaggassunk belőle tetszőleges formákat, süssük meg, ragasszunk össze 1-1 kekszet lekvárral, vonjuk be mikróban megmelegített tejmentes csokival, díszítsük cukormasszával. Ennyi ... :-)

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Természetesen nem árt neki ... :-), sőt, más is kimaradt...

      Szóval: nyújtás, szaggatás, sütés 200 C-on 10-15 percig, hűtés szobahőmérsékletűre, kenés lekvárral (nálam házi baracklekvár), 2-2 darab összeragasztása, majd bevonás csokival, és díszítés cukormasszával. Most már tényleg ennyi :-)

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy figyelsz !!! :-)

      Törlés
    3. én is csak olvastam de mondom olyan furcsa, sütés nélkül a címben nincs!! de hála és köszi Detty képben van:-)

      Törlés